Get Adobe Flash player

     

0993857209

Воєводська віза 360/360

290 Є

Страховка 180/360

300 UAH

Робоча віза

2200 UAH

Запрошення в Польшу

1600 UAH

faq

Які документи необхідні для відкриття візи?

 

- Заповнена анкета 
 
- 2 фотографії 3,5Х4,5
 
- Закордонний паспорт

 

- Медична страховка

 

- Підтвердження мети поїздки (запрошення або контракт для візи)

 

Скільки часу займе процедура оформлення та отримання візи?

 

- Весь процес від початку оформлення документів і до моменту отримання візи, займає в середньому 14 календарних днів.

 

Що входить у вартість Ваших послуг?

 

- У вартість наших послуг входить: запис на подачу документів і підготовка документів від запрошуючої сторони.

 

Чи можна за національною робочою візою до Польщі, відвідувати інші країни Європейського союзу?

 

- Останні зміни візового кодексу ЄС позволяють власникам національних робочих віз, перебувати на території інших країн Шенгенської угоди не більше 90 днів на півріччя.

 

Які вимоги у польського Консульства до медичної страховки?

 

- Страховий поліс для оформлення шенгенської візи може бути виданий лише тією компанією, яка пройшла акредитацію в Польському Консульстві. А основні вимоги до страховки такі:

 

- страховий поліс повинен бути дійсним на всій території Європи;

 

- загальна сума страхового покриття повинна бути не менше 30000 євро;

 

- 6000 грівен- це мінімальна сума покриття при нещасному випадку;

 

Ось, в принципі, і весь список необхідних умов для страхового поліса при відкритті шенгенської візи в Польщу.

 

Що потрібно щоб почати оформлення документів?

 

- Для того, щоб почати оформлення документів для відкриття шенгенської візи, вам тільки і потрібно, що надіслати на нашу електронну адресу скан-копію розвороту закордонного паспорта і адресу місця Вашої реєстрації.

 

Які існують обов'язкові платежі при оформленні візи?

 

- При оформленні шенгенської візи, обов'язкові платежі складуть: 205 гривень у візовому центрі і 35 євро консульський збір. При оформленні національної робочої візи консульський збір не стягується.

 

Що робити, якщо отримав відмову?

 

- У 99 випадках зі 100, відмова обумовлена ​​нестачею будь-яких додаткових документів, або неточністю анкетних даних, після виправлення яких, Вам наклеять візу поверх штампа відмови.

 

Які документи, крім візи, потрібно мати з собою при перетині кордону?

 

- Перетинаючи кордон Шенгенської зони, Вам завжди необхідно мати при собі документи, що підтверджують мету поїздки та діючий страховий поліс.

 

Чому однакова вартість як для короткої візи на місяць, так і для піврічної або річної?

 

- Справа в тому, що документи від запрошуючої сторони оформляються на однаковий максимально тривалий період, а можливість отримання бажаної візи, вже залежить від Вашої візової історії.

 

Чи обов'язково в'їжджати в шенгенську зону через Польщу?

 

- Ні, не обов'язково, але при повторній подачі документів в майбутньому, це може негативно вплинути на рішення Консула про видачу візи.

 

Що таке візова історія?

 

- Візова історія - це наявність у Вашому паспорті віз і відміток прикордонних служб, причому, до уваги беруться шенгенські візи і національні візи країн учасниць Шенгенської угоди за останні три роки.

 

Якщо я отримав візу на місяць, чи можна подавати документи на нову візу за попереднім запрошенням?

 

- Можна, так як термін дії запрошення для подачі в консульські представництва становить 3 місяці від дати його оформлення.

 

Що потрібно щоб взяти з собою неповнолітню дитину в подорож?

 

- Для того щоб оформити візу на дитину, потрібно щоб дані дитини були вказані в запрошенні і вказати що Ви плануєте взяти з собою дитину в анкеті.