Get Adobe Flash player

     

0993857209

Воєводська віза 360/360

290 Є

Страховка 180/360

450 UAH

Робоча віза

2800 UAH

Запрошення в Польшу

2000 UAH

Віза в Польщу в Києві

Віза в Польщу в Києві.viza v Polshy v Kieve060216

Польща увійшла до Шенгенської зони ще в 2007, тому для поїздки в цю прекрасну країну потрібна шенгенська віза. Якщо у вас відкритий в'їзд в будь-яку з країн цієї зони, ви зможете бути спокійні. Якщо такої позначки немає, вам доведеться оформлювати Шенгенську візу в Польщу в Києві.

Основні типи віз
Щоб оформити візу до Польщі, потрібно піти в візовий центр, розташований за адресою: м Київ, площа Спортивна, 1-А. Перед подачею документів визначитеся з типом візи:
1. Туристична - потрібна для поїздки в Польщу з ознайомчою метою. Підставою вважається запрошення від турфірми або куплений тур. Термін дії - 3 тижні. Вона дозволяє вам відвідати цю країну 1 або 2 рази.
2. Ділова - необхідна для бізнес поїздок. Дійсна цілий рік, дозволяє багаторазово в'їжджати в країну.
3. Транзитна віза в Польщу - відкривається для тих, хто вирушає через Польщу в будь-яку з країн Шенгену. Вам доведеться отримати запрошення з цієї держави або ж відкрити візу в кінцевий пункт.
4. Робоча - ділиться на два підвиди:
- на запрошення фірми - дієва 180 діб;
- на запрошення, підписаного воєводою - дієва 365 діб.
5. Гостьова - для неї знадобиться запрошення від приймаючої сторін, завірене у відділі реєстрації іноземців.
Що потрібно, щоб оформити візу до Польщі?
Для отримання візи Польщу в Києві потрібно зібрати такі документи:
- Ксерокопії внутрішнього паспорта (навіть порожніх сторінок);
- Візова анкета;
- Оригінал закордонного паспорта. У ньому має залишатися хоча б 2 порожніх сторінки;
- 2 кольорових фотознімку - 35 х 45 мм (виконані на світлому фото, на область особи - 80%). Фото повинні бути унікальні, т. Е. Не повторюватися на інших ваших візах;
- Мед. страховка, що покриває суму в тридцять тисяч євро;
- Довідка, яка може підтвердити вашу платіжну спроможність та наявність майна в Україні;
- Довідка від роботодавця, в якій вказана зарплата за останні 6 місяців.
Залежно від виду шенгенської візи візовий центр в Києві може запросити ряд додаткових паперів.