Get Adobe Flash player

     

0993857209

Воєводська віза 360/360

290 Є

Страховка 180/360

450 UAH

Робоча віза

2800 UAH

Запрошення в Польшу

2000 UAH

Як отримати робочу візу в Польщу

Як отримати робочу візу в Польщу.rabochaya viza v Polshy kak polychit211014

Багато наших співвітчизників шукають можливість заробити собі і своїй родині на життя. І так виходить, що не сьогодні вони можуть знайти гідну роботу в Україні, а тому їдуть в зарубіжні країни. І одним з таких держав є Польща, яка є учасницею ЄС. Ось тому для її відвідування і потрібна віза.

Кращим виходом в такому випадку буде робоча віза в Польщу, яка відноситься до категорії D. Вона має свої величезні плюси.
1. Найголовніше - людина, що оформляє такий дозвіл, має право перебувати 180 днів в Польщі, замість 3 місяців на півроку.
2. Можливість в'їжджати в інші країни-учасниці ЄС на 3 місяці з півроку, замість 5 днів.
Цей дозвіл підійде тим, кому потрібно перебувати в Польщі більше, ніж три місяці. Вона кілька зручніше, ніж бізнес віза.
Щоб робоча віза в Польщу була оформлена швидко, вам потрібно буде представити такі документи:
- запрошення від роботодавця;
- медична страховка, оригінал і обов'язково її копія - вона повинна охоплювати весь період, поки діє віза;
- анкета, яка заповнюється на польській або англійській мові, можна і на українському, тільки в цьому випадку літери прописуються латиницею.
Також знадобляться:
- кольорові фото, в кількості 2 штук;
- український і закордонний паспорт;
Варто також сказати, що робоча віза до Польщі не вимагає консульського збору. Має вона і свої особливості, які ви повинні враховувати, оформляючи її:
поставити її можна в будь-який, навіть чистий паспорт, де ще немає ніяких відміток;
- оформляється вона протягом тижня;
- оплачувати дозвіл вам доведеться відразу (тобто наперед);
- заявник особисто повинен принести документи в посольство;
- її видає тільки Польща.
Є й деякі правила - їх вам обов'язково потрібно знати:
- з цією візою у вас є право відвідувати інші країни, але першою повинні перетнути кордон України з Польщею;
- оформляється робоча віза в Польщу тільки в посольстві цієї країни;
- якщо ви не виїдете з Польщі після закінчення терміну дії дозволу - це буде серйозне правопорушення, після якого вам можуть заборонити в'їжджати в цю країну;
- ви можете оформити і одноразову візу, і багаторазову.